Endnu en fin artikel om ansættelse af Jesper Horne

Udgivet: 2. marts 2022

Jesper Horne startede 1. februar som direktør hos Sindal Biogas A/S. Han var tidligere ansat hos Total (der tidligere hed Mærsk) og har haft forskellige senior operations stillinger de seneste 20 år. Foto: Kim Dahl Hansen

Mennesker

Nordjyllands største biogas-anlæg ansætter ny direktør

Jesper Horne kommer med den helt rigtige baggrund

23. februar 2022 kl. 09:00

SINDAL: På rekordtid er Sindal Biogas A/S skudt op på markerne, lidt uden for Sindal. Det er Nordjyllands største biogasanlæg, der har 11 ansatte.

Sindal producerer 20 millioner kubikmeter biogas om året.

Nu hvor anlægget er sat i fuld drift er der brug for folk med de rette kompetencer til at styre anlægget samt satse på nye grønne energikilder. Derfor er den hidtidige direktør, Morten Glenthøj, trådt tilbage.

Sindal Biogas A/S. Foto: Kim Dahl Hansen

Den nye direktør, Jesper Horne, er headhuntet fra Total. Han er ekspert i gas og olie og arbejdede senest som platforms- og operationschef hos Total (der tidligere hed Mærsk), hvor han har cirkuleret i senior operations stillinger de sidste 20 år. Han har allerede sat sit præg. Han har sørget for, at alle reparationer og service-opgaver så vidt muligt bliver puljet sammen, så der er færrest mulige driftsstop.

– Det er en pioner-industri, der er bygget op nu. Nu handler det om at have fokus på driftssikkerhed og vedligehold. Det handler om så kedelige ting som disciplin. Vi skal lave det samme hver dag, så vidt som muligt, siger Jesper Horne.

Facebook LinkedIn Twitter Mail