Ejere

Sindal Biogas as ejes af

  • Advanced Bioenergi Fund I, som administreres af Copenhagen Infrastructure Partners
  • DBC Invest
  • KK Invest, som også ejer landbruget K/Agro

Copenhagen Infrastructure Partners
Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) er grundlagt i 2012 og er i dag verdens største dedikerede fondsforvalter indenfor bæredygtige greenfield-investeringer og er globalt førende inden for offshore vind.
CIP forvalter 12 fonde og har ca. 28 milliarder euro under forvaltning fra mere end 160 internationale institutionelle investorer. CIP har omtrent 500 ansatte på tværs af 12 kontorer over hele verden.
Se mere på www.cip.com

DBC
Danish Bio Commodities varetager salg af de bæredygtighedscertifikater, som biogasanlæggene får tildelt på baggrund af gasproduktionen, og ønsker – i tæt samarbejde med biogasproducenterne – at være med til at skabe et bæredygtigt marked for handelen med bionaturgascertifikater. Søsterselskabet, DBC Invest, investerer i biogasanlæg og rådgiver disse omkring teknik, udvikling, biologi og indkøb af biomasse. DBC-selskaberne er ejet af Vestjyllands Andel, Jysk Energi, Hedeselskabet og Langfristet ErhvervsFinansiering LEF.
Se mere på www.danishbiocom.dk

KK Invest
KK Invest ejes af Karen Kirketerp og Morten Glenthøj, som etablerede Sindal Biogas i 2017. KK Invest ejer landbrugsvirksomheden K/Agro og investerer i vedvarende energi i Sindal og omegn.
Se mere på www.kagro.dk