Julehjælp i Sindal

Udgivet: 11. januar 2022

Julehjælp i Sindal: Byen står sammen om indsamling

Af Niels Helver – www.ligeher.nu

Hvert år uddeler Sindal Pastorat Familiehjælp til 15 – 20 familier, der har behov for lidt ekstra hjælp til julen. Der er nemlig mange, der ikke har råd til at holde en traditionel jul med flæske- og andesteg, brunede kartofler, rødkål, brun sovs og den traditionelle risalamande med mandelgave og pakker under juletræet. For julen koster mange penge.

Det er ejeren af Sindal Biogas, Morten Glenthøj, blevet opmærksomhed på, og med økonomi- og administrationschef Laust Gaardbo som koordinator blev en indsamling blandt byens butikker og det lokale erhverv iværksat. Resultatet var forrygende. Foruden Sindal Biogas var Sparekassen Danmark, REMA 1000, Bageri Ingeborg, MATAS, Victoria Blomster og Brugskunst samt AKH Service ved Lars Toft med på ideen om at donere julehjælp til trængende familier.

Kødkasser og købmandsposer

Forleden blev de indsamlede donationer overrakt til Sindal Pastorat, som står for uddelingen af den hjælp som pastoratet selv har indsamlet blandt menighederne i Sindal og Astrup samt den store donation som erhvervet har indsamlet.

Det var sognepræsterne Winnie Rischel og Iben Aldal, der med stor taknemmelighed modtog erhvervets donation, der blev overrakt af souschef Thomas Christensen, Sparekassen Danmark, købmand Stefan Ottesen, REMA 1000 og Laust Gaardbo fra Sindal Biogas.

Der blev overrakt 15 Danish Crown-kødkasser med flæskesteg, and og rullepølse fra Sindal Biogas, 15 store købmandsposer med alt godt til julebordet og gavekort på 300 kroner til REMA 1000 fra Sparekassen Danmark og REMA 1000,15 poser med julekager/småkager fra Bageri Ingeborg og 15 poser med mandelgaver og julegodter fra Victoria og AKH Service samt julegaver fra MATAS.

Facebook LinkedIn Twitter Mail