Ansættelse af ny direktør

Udgivet: 11. januar 2022

Ansættelse af ny direktør

Sindal Biogas styrker organisationen.
Sindal Biogas har på få år, siden opstarten i 2017 udviklet sig til et stort betydelig biogasanlæg, som med en produktion af grøn gas svarende til varmebehovet i ca. 15.000 parcelhuse (21.000.000 m³/år), er en vigtig aktør i den grønne omstilling.
Da anlægget fremadrettet ser gode muligheder for yderligere optimeringer med f.eks. produktion af græsprotein, CO2 fangst (CCU) og P2X er det nu tid til at styrke organisationen med en ny direktør. Den nuværende ejer og direktør Morten Glenthøj fortsætter i selskabet men med fokus på forretningsudviklingen.
Derfor er det med stor glæde at vi efter en god proces med Jysk Rekruttering nu kan annoncere at vi pr. 1 februar har ansat Jesper Horne som direktør for Sindal Biogas. Jesper kommer med en stor erfaring fra olie og gas industrien hvor han på ledelsesniveau har arbejdet for Mærsk og siden hen Franske Total.
Da Jesper har beskæftiget sig i olie og gasbranchen i mange år, har han naturligt kunne følge den udvikling, som de seneste år for alvor har betydet en nødvendige omstilling fra olie og naturgas til biogas og andre grønne energier. Derfor glæder han sig til at kunne bruge sin tekniske viden og erfaring til nu fremadrettet at bidrage til den grønne omstilling i spidsen for et stort og innovativt biogasanlæg.
Med Jespers baggrund som Maskinmester med stor erfaring i ledelse samt ikke mindst drift, optimering og udvikling i tekniske produktionsvirksomheder, får Sindal Biogas en stærk profil i spidsen for den fortsatte rejse.
Facebook LinkedIn Twitter Mail